NL

Vacature: Functional Administrator (Analyst) Supply Chain & Trade


ICI PARIS XL, onderdeel van de A.S. Watson Group, is dé luxe parfumerie van de Benelux. In België is ICI PARIS XL meer dan 50 jaar marktleider op parfumeriegebied met 125 winkels in België. Onze sterke punten zijn een breed assortiment, persoonlijk advies, kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Als werkgever hebben wij veel te bieden: een professionele en ambitieuze organisatie, een moderne werkplek en betrokken en deskundige collega’s.

Voor het hoofdkantoor in Vilvoorde is ICI PARIS XL op zoek naar een nieuwe collega “Functional Administrator (Analyst) Supply Chain & Trade”.

In deze functie ben je samen met je collega’s van DevOps Supply Chain & Trade verantwoordelijk voor de ontwikkeling (Dev) en het beheer (Ops) van de binnen ICI PARIS XL aanwezige systemen en (business intelligence) tools. Doel hierbij is dat onze interne klant (binnen de afdelingen Supply Chain & Trade) de optimale geautomatiseerde ondersteuning krijgt om zijn/haar werk zo effectief en efficiënt mogelijk uit te voeren.Klik hier voor de PDF met de functiebeschrijving.

Interesse voor deze functie?

Mail dan meteen uw sollicitatiebrief en CV naar vacature@iciparisxl.be

 

Volg ons op social media
© ICI PARIS XL 2015  |  Disclaimer  |  Privacy statement  |  Cookie statement