NL

Vacature: Private Label Marketing Specialist


ICI PARIS XL, onderdeel van de A.S. Watson Group, is dé luxe parfumerie van de Benelux. In België is ICI PARIS XL meer dan 47 jaar marktleider op parfumeriegebied met 123 winkels in België. Onze sterke punten zijn een breed assortiment, persoonlijk advies, kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Als werkgever hebben wij veel te bieden: een professionele en ambitieuze organisatie, een moderne werkplek en betrokken en deskundige collega’s.

Voor het hoofdkantoor in Vilvoorde is ICI PARIS XL op zoek naar een nieuwe collega “Private Label Marketing Specialist”.

In deze functie ben je, in samenwerking met de Private Label Manager, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van al het marketingmateriaal voor onze Private Label merken. Concreet gaat het om de ontwikkeling en opvolging van de visuele identiteit, de ontwikkeling van marketingcampagnes op basis van de trends in de cosmeticamarkt en de coördinatie van Belgische en Nederlandse marketingplannen voor onze eigen merkenKlik hier voor de PDF met de functiebeschrijving.

Interesse voor deze functie?

Mail dan meteen uw sollicitatiebrief en CV naar vacature@iciparisxl.be

 

Volg ons op social media
© ICI PARIS XL 2015  |  Disclaimer  |  Privacy statement  |  Cookie statement